Sukakarya, Sabang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sukakarya
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kota Sabang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
8 kelurahan

Sukakarya kuwe salah siji kecamatan nang kota Sabang, Aceh, Indonesia.


Cithakan:Sukakarya, Sabang Cithakan:Kota Sabang