Suka Karya, Musi Rawas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Suka Karya
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sumatera Selatan
Kabupaten Musi Rawas
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 7 desa
- kelurahan

Suka Karya kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Musi Rawas, Sumatera Selatan, Indonesia.


Cithakan:Suka Karya, Musi Rawas Cithakan:Kabupaten Musi Rawas