Suator, Asmat

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Suator
—  Distrik  —
Negara  Indonesia
Propinsi Papua
Kabupaten Asmat
Pemerentahan
 - Kepala distrik -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Kampung/kelurahan 16 desa
- kelurahan

Suator kuwe salah siji Distrik nang kabupaten Asmat, propinsi Papua, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]

Cithakan:Suator, Asmat Cithakan:Kabupaten Asmat