Songgom, Brebes

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Songgom
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Brebes
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 10 desa
- kelurahan

Songgom kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Brebes, Jawa Tengah, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Brebes