Sirombu, Nias Barat

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sirombu
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sumatera Utara
Kabupaten Nias Barat
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 25 desa
- kelurahan

Sirombu kuwe salah siji Kecamatan nang kabupaten Nias Barat, propinsi Sumatera Utara, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]

Cithakan:Sirombu, Nias Barat Cithakan:Kabupaten Nias Barat