Siontapia, Buton

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Siontapia
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Tenggara
Kabupaten Buton
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 9 desa
- kelurahan

Siontapia kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Buton, Sulawesi Tenggara, Indonesia.


Cithakan:Siontapia, Buton Cithakan:Kabupaten Buton