Sinjai Tengah, Sinjai

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Sinjai Tengah
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Selatan
Kabupaten Sinjai
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 10 desa
1 kelurahan

Sinjai Tengah kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Sinjai, Sulawesi Selatan, Indonesia.


Cithakan:Sinjai Tengah, Sinjai Cithakan:Kabupaten Sinjai