Sinjai Barat, Sinjai

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sinjai Barat
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Selatan
Kabupaten Sinjai
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 7 desa
2 kelurahan

Sinjai Barat kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Sinjai, Sulawesi Selatan, Indonesia.


Cithakan:Sinjai Barat, Sinjai Cithakan:Kabupaten Sinjai