Singkil, Aceh Singkil

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Singkil
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kabupaten Aceh Singkil
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 16 desa
- kelurahan

Singkil kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Aceh Singkil, Aceh, Indonesia.


Cithakan:Singkil, Aceh Singkil Cithakan:Kabupaten Aceh Singkil