Sinembah Tanjung Muda Hulu, Deli Serdang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sinembah Tanjung Muda Hulu
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sumatera Utara
Kabupaten Deli Serdang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
223,38 Kilomèter pesagi -
Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:Complex date' not found. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 20 desa
- kelurahan

Sinembah Tanjung Muda Hulu kuwe salah siji Kecamatan nang kabupaten Deli Serdang, propinsi Sumatera Utara, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]

Cithakan:Sinembah Tanjung Muda Hulu, Deli Serdang