Simpang Hilir, Kayong Utara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Simpang Hilir
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Barat
Kabupaten Kayong Utara
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 9 desa
- kelurahan

Simpang Hilir kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kayong Utara, Kalimantan Barat, Indonesia.


Cithakan:Simpang Hilir, Kayong Utara Cithakan:Kabupaten Kayong Utara