Sidamanik, Simalungun

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Sidamanik
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sumatera Utara
Kabupaten Simalungun
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 12 desa
1 kelurahan

Sidamanik kuwe salah siji Kecamatan nang kabupaten Simalungun, propinsi Sumatera Utara, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]

Cithakan:Sidamanik, Simalungun