Seunagan, Nagan Raya

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Seunagan
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kabupaten Nagan Raya
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 54 desa
- kelurahan

Seunagan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Nagan Raya, Aceh, Indonesia.


Cithakan:Seunagan, Nagan Raya Cithakan:Kabupaten Nagan Raya