Sentani Timur, Jayapura

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sentani Timur
—  Distrik  —
Negara  Indonesia
Propinsi Papua
Kabupaten Jayapura
Pemerentahan
 - Kepala distrik -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Kampung/kelurahan 7 desa
- kelurahan

Sentani Timur kuwe salah siji Distrik nang kabupaten Jayapura, propinsi Papua, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]

Cithakan:Sentani Timur, Jayapura Cithakan:Kabupaten Jayapura