Sekrak, Kuala Simpang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sekrak
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kota Kuala Simpang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 14 desa
- kelurahan

Sekrak kuwe salah siji kecamatan nang kota Kuala Simpang, Aceh, Indonesia.


Cithakan:Sekrak, Kuala Simpang Cithakan:Kota Kuala Simpang