Sekolaq Darat, Kutai Barat

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sekolaq Darat
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Timur
Kabupaten Kutai Barat
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 7 desa
kelurahan

Sekolaq Darat kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kutai Barat, Kalimantan Timur, Indonesia.


Cithakan:Sekolaq Darat, Kutai Barat Cithakan:Kabupaten Kutai Barat