Sega kuning

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Sega Kuning

Sega Kuning kuwe jane sega biasa sing diwei kelir nganggo kunir mulane dadi kuning.


bali ming:

Sega