Sega

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Sega kuwe panganan pokok/utama nang Asia umume. Sega (basa Indonesia): nasi) kuwe digawe sekang beras (beras kuwe sekang pari) sing diliwet.

Proses Gawe Sega[sunting | besut sumber]

Werna-Werna Sega[sunting | besut sumber]

Uga delengen[sunting | besut sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.