Sega tumpeng

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Sega Tumpeng

Sega Tumpeng kuwe jane sega biasa sing ditata nganti wujude kaya gunung.sega tumpeng biasane degawe umpama ana acara - acara khusus utawa dina istimewa ( umpamane kelahiran anak, mitoni,syukuran,kirim donga,nikahan,suran,wulan sadran ( sya'ban )lan liya - liyane )sega tumpeng biasane debarengi lawuh sing werna - werna, lan bisane di bungkus nganggo godong gedang.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.


bali ming:

Sega