Kelir

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Prakata[sunting | besut sumber]

Kelir utawa basa Indonesia: warna.

Kelir Dhasar[sunting | besut sumber]


Kelir Liya (campuran)[sunting | besut sumber]



KelirDaftar Kelir

Biru Enom Jambon Ireng Abu-Abu Perak Putih
Abang Jingga Kuning Ijo Biru Nila Ungu Enom
Emas Zaitun Ungu


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.