Abang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kothak kiye conto kelir abang.
 

Prakata[sunting | besut sumber]

Abang kuwe kelire utawa warnane:

  • Getih
  • Woh sing wis mateng uga umume kelire abang, upamane Cabe.

Kelir kiye uga dadi salah siji kelire bendera negara Indonesia yakuwe nang sisi duwur. Abang kiye kelir sing dadi lambang kewanian.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.