Kuning

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kothak kiye conto kelir kuning.
 

Kuning kuwe kelire utawa warnane: