Sebuku, Nunukan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sebuku
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Timur
Kabupaten Nunukan
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 21 desa
kelurahan

Sebuku kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Nunukan, Kalimantan Timur, Indonesia.


Cithakan:Sebuku, Nunukan Cithakan:Kabupaten Nunukan