Sarolangun, Sarolangun

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Sarolangun
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jambi
Kabupaten Sarolangun
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 8 desa
6 kelurahan

Sarolangun kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Sarolangun, Jambi, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Sarolangun