Sangkapura, Gresik

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sangkapura
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Gresik
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan desa
17 kelurahan

Sangkapura kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Gresik, Jawa Timur, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Gresik