Sampolawa, Buton

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sampolawa
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Tenggara
Kabupaten Buton
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 9 desa
3 kelurahan

Sampolawa kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Buton, Sulawesi Tenggara, Indonesia.


Cithakan:Sampolawa, Buton Cithakan:Kabupaten Buton