Sambas, Sambas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sambas
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Barat
Kabupaten Sambas
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 17 desa
- kelurahan

Sambas kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Sambas, Kalimantan Barat, Indonesia.


Cithakan:Sambas, Sambas Cithakan:Kabupaten Sambas