Salang, Simeulue

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Salang
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kabupaten Simeulue
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 16 desa
- kelurahan

Salang kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Simeulue, Aceh, Indonesia.


Cithakan:Salang, Simeulue Cithakan:Kabupaten Simeulue