Salahutu, Maluku Tengah

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Salahutu
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Maluku
Kabupaten Maluku Tengah
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 6 desa
- kelurahan

Salahutu kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Maluku Tengah, Maluku, Indonesia.


Cithakan:Salahutu, Maluku Tengah Cithakan:Kabupaten Maluku Tengah