Rimbo Ilir, Tebo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Rimbo Ilir
Negara  Indonesia
Propinsi Jambi
Kabupaten Tebo
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 7 desa
- kelurahan

Rimbo Ilir kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Tebo, Jambi, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Tebo