Rantetayo, Tana Toraja

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Rantetayo
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Selatan
Kabupaten Tana Toraja
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 3 desa
3 kelurahan

Rantetayo kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Tana Toraja, Sulawesi Selatan, Indonesia.


Cithakan:Rantetayo, Tana Toraja Cithakan:Kabupaten Tana Toraja