Rantau Rasau, Tanjung Jabung Timur

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Rantau Rasau
Negara  Indonesia
Propinsi Jambi
Kabupaten Tanjung Jabung Timur
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 10 desa
1 kelurahan

Rantau Rasau kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Tanjung Jabung Timur, Jambi, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Tanjung Jabung Timur