Rantau, Kuala Simpang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Rantau
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kota Kuala Simpang
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 16 desa
- kelurahan

Rantau kuwe salah siji kecamatan nang kota Kuala Simpang, Aceh, Indonesia.


Cithakan:Rantau, Kuala Simpang Cithakan:Kota Kuala Simpang