Menyang kontèn

Purwanegara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Kota Purwanegara
Kabupaten
Kabupaten Banjarnegara
Luas
---
Penduduk
---
Kecamatan
1
Desa/Kelurahan
---/---

Prakata[sunting | besut sumber]

Kota Purwanegara kuwe salah siji kota nang kabupaten Banjarnegara.

Desa-Desa[sunting | besut sumber]

carane mlebu/ nyatet kepriwe yah...........

Deleng Uga[sunting | besut sumber]