Purwakarta, Purwakarta

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Purwakarta
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Purwakarta
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
24,83 Kilomèter pesagi -
Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:Complex date' not found. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 1 desa
9 kelurahan

Purwakarta kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Purwakarta, Jawa Barat, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Purwakarta