Punung, Pacitan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Punung
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Pacitan
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
13 kelurahan

Punung kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Pacitan, Jawa Timur, Indonesia.