Pulung, Ponorogo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Pulung
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Ponorogo
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
18 kelurahan

Pulung kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Ponorogo, Jawa Timur, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Ponorogo