Pulau Banyak, Aceh Singkil

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pulau Banyak
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kabupaten Aceh Singkil
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
319 Kilomèter pesagi -
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 7 desa
- kelurahan

Pulau Banyak kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Aceh Singkil, Aceh, Indonesia.


Cithakan:Pulau Banyak, Aceh Singkil Cithakan:Kabupaten Aceh Singkil