Pseksu, Agung

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pseksu
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sumatera Selatan
Kota Agung
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 11 desa
- kelurahan

Pseksu kuwe salah siji kecamatan nang kota Agung, Sumatera Selatan, Indonesia.


Cithakan:Pseksu, Agung Cithakan:Kota Agung