Poom, Yapen Waropen

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Poom
—  Distrik  —
Negara  Indonesia
Propinsi Papua
Kabupaten Yapen Waropen
Pemerentahan
 - Kepala distrik -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Kampung/kelurahan 6 desa
- kelurahan

Poom kuwe salah siji Distrik nang kabupaten Yapen Waropen, propinsi Papua, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]

Cithakan:Poom, Yapen Waropen Cithakan:Kabupaten Yapen Waropen