Plesir Sejarah

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Prakata[sunting | besut sumber]

Obyek plesir sejarah kuwe penting kanggo ngargai nilai-nilai sejarah karo peninggalan-peninggalan sejarah, utamane sejarah bangsa Indonesia. Obyek plesir sejarah kuwe antarane: Museum, Candi karo liya-liyane.

Museum[sunting | besut sumber]

Candi[sunting | besut sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.