Loro Jonggrang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Loro Jonggrang utawa Roro Jonggrang yakuwe salah sijine legenda Jawa Tengah. Legenda kiye uga biasane diarani legenda Bandung Bondowoso.

Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.