Perang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Prakata[sunting | besut sumber]

Perang kuwe konflik antara 2 kelompok menungsa, sing adu fisik nganggo perangkat senjata.

Perang-Perang Gedhe[sunting | besut sumber]

Deleng Uga[sunting | besut sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.