Senjata

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Prakata[sunting | besut sumber]

Senjata kuwe perangkat sing nggo mbunuh utawa minimal marakna luka, uga nggo ngancuraken sasaran militer mungsuh.

Senjata Tajam[sunting | besut sumber]

Senjata Api[sunting | besut sumber]

Kendaraan Perang[sunting | besut sumber]

Deleng Uga[sunting | besut sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.