Penyinggahan, Kutai Barat

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Penyinggahan
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Timur
Kabupaten Kutai Barat
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 5 desa
kelurahan

Penyinggahan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kutai Barat, Kalimantan Timur, Indonesia.


Cithakan:Penyinggahan, Kutai Barat Cithakan:Kabupaten Kutai Barat