Patean, Kendal

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Patean
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Kendal
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 14 desa
- kelurahan

Patean kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kendal, Jawa Tengah, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Kendal