Paser Belengkong, Paser

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Paser Belengkong
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Timur
Kabupaten Paser
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 12 desa
kelurahan

Paser Belengkong kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Paser, Kalimantan Timur, Indonesia.

Cithakan:Paser Belengkong, Paser