Pasar Muaro Bungo, Bungo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pasar Muaro Bungo
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jambi
Kabupaten Bungo
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
5 kelurahan

Pasar Muaro Bungo kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bungo, Jambi, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Bungo