Parenggean, Kotawaringin Timur

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Parenggean
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Tengah
Kabupaten Kotawaringin Timur
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 21 desa
1 kelurahan

Parenggean kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kotawaringin Timur, Kalimantan Tengah, Indonesia.

Cithakan:Parenggean, Kotawaringin Timur