Parembugan Naraguna:Cekli829

    Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
    Sedulur Cekli829, Sugeng Rawuh neng Wikipedia basa Banyumasan!
    Mulahi
    Mulahi
    • Panganggo anyar apikké rika maca Pengantar dhisit.
    • Rika bisa ngucapna Salam kanggo Wikipediawan liyane neng Kaca perkenalan
    • Esih bingung sekang ngendi arep mulahi? Mangga pinarak neng Sembarang kaca
    • Kanggo latihan nyunting artikel, rika bisa nggunakna Kothak njajal.
    • Mangga diwaca uga Pancapilar sedurungé nglanjutana. Kiyé limang pilar sing dadi dasaré rika kanggo njlajah Wikipedia seduniya.
    Bantuan
    Pitulungan
    • Pitulung:Isi - papan kanggo nggolék informasi carané cawé-cawé nang Wikipedia, sakdurungé takon karo panganggo liyané.
    • FAQ - pitakonan sing sering ditakokna babakan Wikipedia.
    • Wikipedia:Portal komunitas - informasi kegiatan nang Wikipedia.
    Tips
    Pituduh praktis
    Gawé kesalahan?
    Gawé Kesalahan?
    Welcome! If you are not an Banyumasan speaker, you may want to visit the Banyumasan Wikipedia embassy or a slight info to find users speaking your language. Enjoy!
    Sugeng makarya, mangga bareng-bareng nyunting karo ngembangna Wikipedia basa Banyumasan!

    ~~~~ Irkham Mahfudh (rembugan) 5 Agustus 2021 07.37 (UTC)Wangsuli[wangsuli]